Objednávky s HHCP cartridge odesíláme od 24.4.2024

Co to je HHC-P ? Jaké jsou jeho účinky, benefity a jak se HHC-P vyrábí ?

Znáš HHC do poslední kapky a myslíš, že už tě nic nepřekvapí? Tak to je nejvyšší čas seznámit se s HHC-P!  V rostlině konopí bylo zatím objeveno přes 400 fascinujících látek, které se daří izolovat jen postupně. HHC-P je však bez debat to nejlepší, co se na trhu s konopím dá najít a potvrzují to nejen vědecké studie, ale i zkušenosti ze zahraničí. 
 
 
HHC-P je psychoaktivní polosyntetický kanabinoid, který se v praxi vyrábí z CBD. V rostlinách konopí se přirozeně nevyskytuje a tak se získává v laboratoři. HHC-P je částečně vyrobené z vodíku, je extrémně chemicky stabilní a navíc poskytuje stejné vlastnosti jako THC-P.
 
Tento nejnověji objevený kanabinoid totiž nabízí efektivnější formu HHC, která je podle všeho srovnatelná s jedním z nejsilnějších kanabinoidů na trhu, THC-P! 
 

Jak se vyrábí HHC-P? 

 

HHC-P (hexahydrocannabiphorol) je nejnověji objevený kanabinoid, který není v české kotlině ještě tak rozšířený. Je to v podstatě hydrogenovaný THC-P. Že ti ta zkratka nic neříká? THC-P je považován za nejvíce omamný kanabinoid, který se přirozeně vyskytuje v konopí. HHC-P je jeho hydrogenovaná forma, přičemž podle dostupných informací je mnohem opojnější než samotné THC-P – pravděpodobně díky své hydrogenované struktuře, která zvyšuje jeho chemickou stabilitu pro lepší vstřebávání do těla.  Kromě toho je HHC-P údajně silně euforizující, což by měl mít s THC-P společné. 

 

 

Je HHCP legální ?

 Dle aktuálního vyjádření ministerstva zdravotnictví není HHC-P na seznamu zakázaných látek. HHCP technicky není sloučeninou THC, takže v současné době není legislativně omezeno nebo zakázáno. HHCP produkty jsou dle českého zákona produkty technického konopí, pro které platí legislativní limit 1 % pro úroveň THC. Tyto produkty však nejsou určeny ke kouření ani jiné konzumaci!

 

Objeví se HHC-P v testu na drogy ? 

 S legalitou rovněž souvisí otázka, zda se HHC objeví ve výsledcích drogového testu. Ačkoliv odpověď opět závisí na mnoha faktorech, jako je velikost dávky či rozestup mezi užitím HHC a provedením testu, výsledky zpravidla vychází na přítomnost THC ve slinách negativní. Zároveň však jedním dechem dodáváme, že momentálně nejsou k dispozici oficiální odborné studie, které by vám daly stoprocentní jistotu, že drogové testy HHC neodhalí.

 

Jak poznám kvalitní HHC-P ?  

Kvalitní HHC-P by měl mít certifikaci od nezávislé laboratoře. Tento certifikát by měl obsahovat informace o množství HHC v produktu, jakož i dalších kanabinoidů a terpenů (CBD, CBG a THC). U nás v CaliFarms testujeme všechny produkty v nejlepších laboratořích v USA z Canna průmyslu. 

 

Jak silné je HHC-P? 

HHC-P je silnější než HHC, ale o něco méně silné než delta 9 THC. HHCP je stále velmi nové, takže není k dispozici mnoho studií, které by vyhodnocovaly jeho potenciální terapeutické účinky - zatím se však zdá, že tento kanabinoid nabízí většinou stejný profil terapeutických účinků jako ostatní formy THC.

 

Jaký je rozdíl mezi HHC a HHCP?
Obě tyto látky mají jinou chemickou strukturu a tedy i jiné účinky na náš organismus.

HHC má jednoznačně slabší psychoaktivní účinek. V případě, že hledáte ten nejsilnější zážitek euforie, rozhodně sáhněte po HHC-P. Některé zdroje uvádějí, že má dokonce silnější efekt než THC. Pokud uvažujete raději nad produktem k relaxaci či zklidnění, je pro vás spíše HHC.

 

Jak HHC vzniklo ? 

HCC poprvé vytvořil v roce 1944 americký chemik Roger Adams, když k Delta-9 THC přidal molekuly vodíku. Tento proces, známý jako hydrogenace, přeměnil THC na hexahydrokanabinol (HHC).

 

účinky HHC spolu s live resin terpeny  

 Terpeny jsou známé tím, že přispívají k jevu zesíleného terapeutického účinku nazývaného 'entourage efekt'. Jednoduše řečeno, když jsou konopné terpeny kombinovány s jiným extrakty, účinek každého prvku se zesiluje. To lze vědomě využít k optimalizaci účinku jednotlivých terpenů nebo jiných funkčních rostlin, jako je například konopí. 

 

Chceš se o terpenech dozvědět víc? Tak mrkni SEM.

 

Účinky HHC-P  

HHC-P má téměř totožné účinky jako HHC, ale 10x silnější. Lidé, kteří tento kanabinoid skutečně vyzkoušeli, potvrzují vesměs pozitivní zkušenosti. Dosud nebyly hlášeny žádné závažné vedlejší účinky. Tak to věrně popisují HHC recenze kolující na internetových fórech. Je zde ovšem zásadní rozdíl! Hexahydrokanabinol i tetrahydrocannabiforol je v Česku naprosto legální, takže Vám za jeho držení vůbec žádný postih nehrozí.

 

Nejnověji objevený kanabinoid HHCP (hexahydrocannabiphorol) není v české kotlině ještě tak rozšířený, se vší skromností ale můžeme říct, že nám se podařilo získat jeden z nejčistších přírodních extraktů na trhu – a nenecháme si ho pro sebe!  
A to nejlepší?  Můžeš si vybrat hned z 5-ti netradičních terpenů jako jsou Mimosa Sunrise, Strawberry milkshake, Blueberry muffin, Wedding Cake, Watermelon Zkittlez

 

 

HHCP jednorázový vaporizér Califarms

 

Kde koupit HHC-P produkty ? 

www.califarms.cz

 

Informace uvedené v tomto článku není možné chápat jako odborné rady, ani s nimi nelze takto zacházet. Tyto informace slouží pouze ke vzdělávacím účelům. Více se můžete dočíst v našem prohlášení odpovědnosti.

Používáme ověření věku Adulto