ROZVOZ OBJEDNÁVEK PO PRAZE NAD 1499 KČ ZDARMA

NOVINKA: Uzamykatelná „smell proof“ taštička. Tvůj ultimátní trezor!

Máme pro tebe technologicky vytuněnou novinku! Je odolná vůči pachům, vodě i rabování. Budeš ji milovat – naše nová „smell proof“ taštička totiž nepropustí ani ždibec aroma! Pro vyšší bezpečnost má navíc speciální zámek s pin kódem. Chceš své konopné zásoby přenášet pěkně v klidu, aniž by někdo ohrnoval nos? Věř, že až se ti dostane do rukou uzamykatelná taštička s logem CaliFarms, bude to tvůj nový „partner in crime“. Na diskrétnosti totiž záleží. A v konopném světě to platí dvojnásob.

Hráli jsme na schovku a naše novinka vyhrála na první čáře. Neprodyšně totiž uzavřela vše, co jí přišlo do kapsy. Doslova. V čem je to kouzlo? 

 

 

 

 

tasticka predek WEB

Voděodolný materiál, co nepropustí ani ždibec aroma!

 

Žádné kouzlo. Chtěli jsme pro tebe prostě vytvořit něco, v čem budeš moci diskrétně přenášet své konopné zásoby. Bez toho, aniž by se po tobě někdo divně otáčel nebo ohrnoval nos. Proto jsme si na výběru toho správného materiálu dali opravdu záležet. 

 

A neboj, výsledek jsme za tebe odzkoušeli nesčetněkrát přímo v terénu. :) 

 tasticka zadek WEB

Moderní technologie s aktivním uhlím

 


Naše novinka je vyrobená z
velmi odolných materiálů, několika filtračních tkanin a z látkové podšívky s aktivním uhlím, která 100% pohlcuje zápach. Vodotěsný zip s gumovou vložkou navíc zaručuje, aby byl vnitřek svěží a suchý za každé situace. 

 

  • ochranná polyesterová síťovina
  • dvě filtrační tkaniny
  • speciální látková podšívka s aktivním uhlím
  • vnější vrstva z kvalitního polyesteru

Zamkni a rozjeď to stylově!

 


Pro vyšší bezpečnost má taštička navíc
speciální zámek s pin kódem, takže i kdyby se tahle kráska dostala do nepovolaných rukou (nebo do rukou zvědavých spolubydlících), tvoje skrýš zůstane pevně uzamčená. Jako v trezoru. A aby to nebylo jen o funkčnosti, „oblékli“ jsme ji do stylové tmavě modré barvy a jako třešničku nechali na přední stranu našít naše originální logo CaliFarms


Můžeš nám prostě věřit, že s touhle novinkou jsou tvoje zásoby opravdu v dobrých rukou – nebo teda spíš v dobré tašce. ;) 

 

 TO CHCI 

 

Používáme ověření věku Adulto