ROZVOZ OBJEDNÁVEK PO PRAZE NAD 1499 KČ ZDARMA

NOVINKA! 10 g květů s THCP v tom nejbarevnějším balení

Je to tak! Naše květy Purple s THCP se ohákly do toho nejbarevnějšího 10g balení na trhu a nám z toho jde hlava kolem! Balení je totiž plné prémiových „small buds“ paliček a věř, že v tomto případě na velikosti nezáleží. Zemitá vůně konopných květů se sladce ovocnými tóny a prémiový extrakt s THCP ti zaručí silnější prožitek, než ten nejlepší celovečerní film. Tak co, dáš si Popcorn?

Originální 10g balení, které nepropustí ani trichom!

Nový design našeho 10g pytlíčku „Popcorn“ nás neskutečně baví. Originalita z něj totiž křičí na míle daleko. Nechali jsme si ho nakreslit na míru a splňuje každé naše přání. Je barevný, hravý a tak akorát do ruky. 

 

Krom toho je ale také vysoce funkční – kvalitní vzduchotěsné balení nepropustí ani trichom! Květy pečlivě selektujeme, v tomto balení proto najdeš směs prémiových „small buds“ paliček a věř, že v tomto případě na velikosti nezáleží. Naše květy s THCP (indoor produkce) jsou vždy výrazně aromatické, nadýchané a svěží.

Unikátní a extrémně silné květy s THCP

 Květy odrůdy Purple s extraktem THC-P (tetrahydrocannabiphorol) mají naprosto unikátní profil. Vynikají bezkonkurenční silou, která poskytuje intenzivnější a dlouhodobější účinky ve srovnání s květy CBD a dalšími známými kanabinoidy – nelze jej však zaměňovat s THC Delta 9. 

Je známo, že zahraniční uživatelé si legendární odrůdu Purple vybírají, aby jim pomohla zmírnit příznaky spojené s bolestí, stresem a nespavostí.

  • Příjemný euforický pocit
  • Pocity hlubokého fyzického uvolnění

Máš ohledně THCP další palčivé otázky? Tak to jsi tady správně. Na blogu máme dva podrobné články. Jeden z nich se zaměřuje na ty nejčastější otázky a najdeš ho TADY. Ten druhý se pak na THC-P dívá z více vědeckého pohledu – mrkni SEM a máš všechny informace v hrsti.

 

Používáme ověření věku Adulto