ROZVOZ OBJEDNÁVEK PO PRAZE NAD 1499 KČ ZDARMA

Hledáme nové hvězdy do týmu. Chceš do našeho gangu? Teď je tvoje chvíle. Hledáme řidiče.!

Hledáme nové hvězdy do týmu. Chceš do našeho gangu? Teď je tvoje chvíle! 

 

-->  KLIKNI A NAPIŠ NÁM ZPRÁVU 

 

Líbí se ti, co tvoříme a chceš se přidat do našeho týmu? Dej nám o sobě vědět a třeba spolu něco vymyslíme! Šikovní lidé se u nás neztratí. :) Jsme tým mladých lidí, kterým záleží na světě kolem nás. Pracujeme, smějeme se a zažíváme velká (převážně konopná) dobrodružství. Vyznáváme svobodu, zodpovědnost, důvěru, odvahu a taky vzájemnou podporu a spolupráci. Bez té by to totiž nešlo. To, kdo jsme a co tvoříme, se v reálu pozná docela snadno, ale těžko se to popisuje. But we will give it a try… 

 
 
Koho hledáme ? 
  • Máš zkušenosti s řízením dodávky ? 
  • Chceš se rozvíjet v oblasti konopí ? 
  • Máš odvahu dělat věci trochu jinak ? 
  • Pokud máš smysl pro humor, tak jsi náš člověk !! 

 

Jaké jsou naše hodnoty?

  • Odvaha dělat věci jinak a nezlomná energie měnit, co nefunguje. Tam, kde jiní vidí problém, my se snažíme vytvořit příležitost. V našem oboru to ani jinak nejde… 😀
  • Důvěra jeden v druhého. Naše firemní kultura je hodně uvolněná – založená na důvěře a zodpovědnosti sám za sebe. Důležité pro nás je, že je práce hotová včas a dobře. Zbytek necháváme na kreativním vyjádření každého. 
  • Umění přiznat si své chyby. Nejsme stroje, 🙂 chybovat je lidské a nikomu se u nás za přešlapy hlava netrhá – to bychom tady všichni chodili jako zombie. Důležité je, umět si chyby přiznat a poučit se z nich.
  • Laskavost a smysl pro humor. Bez toho u nás nepřežiješ. 😀 Na laskavost máme hlavně naši psí happiness managerku Maggie, o humor se poctivě dělíme.
  • Life-work balance. Život není jenom práce a i když si tu naši společně dokážeme pořádně užít (hlavně na veletrzích a testování nových produktů), chceme, ať má každý z nás čas na to, co je pro něj důležité. Rodinu, přátele, koníčky… Však víš, prostě život. 

 

Jsi náš člověk?

Myslíme si, že v CaliFarms děláme opravdu dobré věci a chceme, aby se o tom vědělo. Zároveň ale naši vášeň chceme sdílet s lidmi, kteří mají podobnou chuť do života a nebojí se jít mimo vyšlapané cesty. Jestli s tebou naše mise a hodnoty rezonují, mohlo by nám to klapat. :)

 

Kde je tvoje vysněné místo?

Expandujeme, a tak máme momentálně docela dost volných židlí, které chceme zaplnit. Od marketingu přes IT až po výrobu. Proto (i když bychom chtěli) tady nemůžeme napsat nic konkrétnějšího o platu ani formě spolupráce. Bylo by to na milion stran a nikdo by to nedočetl. 😬
V našem gangu máme jak externí volnonožce (jeden z nich právě píše tenhle článek), kteří se ale i tak můžou opřít o jistotu toho, že mají za zády super tým; tak i ty, kterým vyhovuje „klasičtější“ forma spolupráce na HPP. 

 

Je to prostě o domluvě. Jsme upřímní, otevření a žádné téma u nás není tabu.


Chceš do CaliFarms? Napiš a dej vědět, co by tě u nás bavilo!

 

Pro milovníky klasiky: info@califarms.cz

Pro ty, co se chtějí mrknout i do zákulisí:  Instagram  instagram

Používáme ověření věku Adulto