Doprava zdarma od 2999 Kč

Neprošvihni naše unikátní nové HHC-P jednorázové vejpy

 HHC-P vape peny

Naše jednorázové HHC-P nebo HHCP vejpy jsou novinkou na trhu, jaká nemá obdoby. Ptáš se, v čem jsou tak výjimečné? Tak se pojďme podívat na vše, co ti tahle pecková novinka může nabídnout. Pohodlně se posaď a začti se do článku.

 

Složení

 

 

Především se tato naše neobvyklá novinka může pochlubit naprosto výjimečným složením. V našich nových vejpech totiž najdeš:

✅ HHC - syntetický neboli uměle vytvořený kanabinoid, který má podobné (ačkoli mírnější) psychoaktivní účinky jako THC. Víc se o něm dočteš třeba 👉TADY.

✅ HHC-P - nově objevený kanabinoid s řadou pozitivních efektů. Zvyšuje chuť k jídlu, zlepšuje náladu, dodává energii, ulevuje od bolesti a také umí pomoci zmírnit úzkosti. Kromě toho má protizánětlivé účinky a mluví se i o jeho potenciálu v boji proti depresím. Jeho uživatelé často mluví o silném pocitu euforie a uvolnění po jeho užití. Chceš se dozvědět další zajímavosti o HHC-P? Tak klikni 👉 SEM.

✅ Live resin terpeny - i o těch už jsme si na našem blogu párkrát povídali. Jde o unikátní formu terpenů - vysoce aromatických látek, které se v konopí vyskytují a mají silný potenciál zvyšovat a zesilovat účinky všech kanabinoidů. Live resin terpeny se z konopí získávají speciální metodou rychlého zmražení, díky které jsou účinky terpenů mnohem silnější než při běžném sušení a skladování zralého konopí. Zajímá tě víc o tom, čím vším jsou live resin terpeny výjimečné? Tak se začti do 👉 TOHOTO ČLÁNKU.

✅ Naše HHC-P vejpy naopak neobsahují žádné THC.

669-2_cbd-califarms-package

 

Jak vidíš, složení našich HHC-P vape penů je opravdu nabušený. Dostaneš ideální dávku uklidnění, relaxu, uvolnění a odpočinku, a to v jediném nádechu. Inhalace kanabinoidů a terpenů pomocí vejp penů je totiž metodou, která nabízí nejrychlejší nástup efektů - látky se ti totiž skrze plíce do těla ze všeho nejrychleji.

👉 Tak neváhej a pojď s námi na chvíli vypustit.

 

Alternativou k vejp penům může pak být také podobně příjemná a účinná aromaterapie - která se nejvíce hodí právě pro užívání terpenů. O ní se víc dočteš 👉 TADY.

 

Design

 

 

Naše jednorázové HHC-P vejpy se pyšní také naprosto neotřelým designem - a premiově kvalitním zpracováním. Vape je vyroben z oceli, cartridge (neboli náplň) ze skla. Matný náhubek poskytuje to nejlepší pohodlí při inhalaci. Vaporizér je nabíjecí a díky jeho skladným a kompaktním rozměrům si ho s sebou můžeš vzít prakticky kamkoliv. A ty obaly, no řekni, nevypadají taky peckově? Jde o naše vlastní vytvořené designy, díky kterým je vejpování ještě větší zábava!

 

Neotřelé příchutě

 

 

Je libo borůvkový muffin, jahodový milkshake, melounové zkittlez nebo si raději mlsneš mimózu za východu slunce? Výběr je jen a jen na tobě. Naše výjimečné příchutě tě ale rozhodně nezklamou. 

558-1_jahoda-new-web-2022564-1_citron2-new-web-2022

570-2_meloun-new-web-2022573-2_boruvka-new-web-2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A pokud si nevíš s výběrem rady, využij třeba naši časově omezenou vánoční nabídku a objednej si náš vánoční cenově zvýhodněný balíček!

👉 Tak na to mám chuť

 

Účinky

 

 

Jak jsme se bavili výše, účinky našich jednorázových vejpů jsou něco, co budeš jen těžko hledat v jakémkoli jiném produktu na trhu. Připrav se na vlnu uvolnění, relaxu a odpočinku, a mnoho dalších efektů. Díky HHC-P tě čeká podobná euforie, jako při konzumaci skutečného THC. Takže se hezky uvolni a připrav se na ten nejlepší relax.

 

Recenze

 

 

Účinnost a silné efekty našich HHC-P vape penů potvrzují také mnohé pozitivní recenze, které máme od našich stávajících zákazníků. Nejen díky nim tedy můžeš mít jistotu, že dostaneš kvalitu, po které toužíš. Takže pokud jsme tě ještě nepřesvědčili, zavítej na náš facebook nebo Instagram, a přesvědč se sám!

Tak co, už s tebou můžeme počítat?

 

👉 Kupuj jednorázové HHC-P vape peny, dokud máme ještě zásoby na skladě!

Používáme ověření věku Adulto