Doprava zdarma od 2999 Kč

Co to je HHC-P? Silnější než HHC, které už znáš!

UŽ ZNÁŠ HHC A HHC-O? PAK JE ČAS DOZVĚDĚT SE VÍC O HHC-P.

HHC-P (celým názvem hexahydrocannabiphorol) je jeden z mnoha kanabinoidů, který se nachází v rostlině konopí. Konopí obsahuje přes 400 různých látek, které se daří objevovat a izolovat jen postupně - HHC-P je jeden z nejnověji objevených kanabinoidů. Je to tak trochu kříženec mezi populárním HHC (hexahydrocannabinolem) a THC-P (tetrahydrocannabiforol).

Je dost podobný dalším kanabinoidům, například THC a CBD, ale má trochu jiné účinky na lidské tělo. HHC-P je známý pro své protizánětlivé a analgetické (neboli bolest zmírňující) vlastnosti. Je také zkoumán pro svůj potenciál pomáhat při léčbě úzkosti a deprese.

HHC-P (neboli HHCP) má řadu známých účinků, včetně těchto efektů:

  • Zvýšená chuť k jídlu

Je známo, že HHC-P zvyšuje chuť k jídlu. To může být prospěšné například pokud se ze zdravotních důvodů snažím přibrat na váze

  • Doplnění energie

Je také známo, že HHC-P zvyšuje hladinu energie - to zase ocení ti z nás, kteří potřebují doplnit energii nebo trpí únavou.

  • Úleva od bolesti

HHC-P poskytuje úlevu od bolesti. Pokud tedy trpíš například chronickou bolestí nebo jinými zdravotními problémy, určitě ti může ulevit od podobných obtíží.

  • Zmírnění úzkostí

HHC-P může být užitečné pro ty, kteří trpí úzkostnými poruchami.

  • Protizánětlivé účinky

Je známo, že HHC-P má protizánětlivé účinky. Rozhodně tedy pomůže hlavně těm, kteří trpí zánětlivými stavy.

Je HHC-P psychoaktivní?

Protože se o hexahydrocannabiphorolu máme stále co učit - jde teprve o nedávno objevený kanabinoid a nevíme o něm toho ještě dostatek - spousta otázek je ještě dost otevřených. Podobně jako HHC, i HHC-P má údajně mít psychoaktivní účinky. Jejich průběh je ale odlišný například od působení THC. I díky svým psychoaktivním vlastnostem se ale HHC-P stává velmi populárním. 

Lidé po užití HHC-P obecně popisují silnější pocit euforie, než jaký kdy zažili s jakýmkoli jiným kanabinoidem. Psychoaktivní efekt HHC-P má také působit delší dobu.

Kromě silného pocitu euforie může být HHC-P intenzivně relaxační a tudíž skvělý pro uvolnění fyzického či psychického napětí.

Objeví se HHC-P v testu na drogy?

Technicky pro tuto otázku neexistuje žádný pevný důkaz.

Protože HHC-P není THC, neexistuje žádný důkaz, že by se HHC-P mělo projevit při standardním testu na drogy.

Většina drogových testů se totiž zaměřuje na zjištění výskytu THC a dalších intoxikačních látek v lidském těle a na trhu zatím není žádný test, který by se zaměřoval na HHC. Některé celospektrální produkty s obsahem HHC ale mohou obsahovat i minimální množství THC, které by se pak při testu projevilo. Pokud chceš mít jistotu, zaměř se tedy na Broad Spectrum produkty.

 

 

Je HHC-P legální ?

HHC-P je technicky legální kanabinoid - neobsahuje totiž delta-9 ani delta-8. Nedá se říct, že by HHC-P či HHC bylo podobné zakázanému THC. Než si ale HHC-P pořídíte, vždy se ujisti se o aktuálně platných zákonech - legislativa se v tomto odvětví totiž velmi často a rychle mění. 

S HHC se na trhu roztrhl doslova pytel, takže výběr nejlepší značky HHC může být obtížný.

Když na Googlu vyhledáš značky HHC či HHC-P, obdržíš desítky až stovky výsledků a produktů.

Jak se tedy tímto seznamem probrat a zvolit si ten nejlepší a nejkvalitnější HHC-P produkt?

Zaměřit by ses měl na následující informace: 

Původ konopí

Zjisti si, kde a jak si daná společnost získává konopí. Špičkové společnosti využívají lokálně pěstované konopí, které poskytuje vyšší kvalitu než pokud firma využívá dovážené konopí, u kterého nemá pod kontrolou jeho kvalitu a podmínky pěstění.

Nejlepší konopné firmy vyrábějí své produkty skrze vysoce účinnou extrakci látek z konopí pomocí bezpečných extrakčních postupů schválených úřady, které dohlíží na kvalitu léčiv a potravin.

Osvědčení o analýze

Rozhodně se vyplatí zaměřit se výhradně na ty konopné produkty, které byly podrobeny nezávislému testování. Jen tak můžeš mít jistotu, že bude výrobek obsahovat potřebné množství HHC a nebude v něm víc jak 1 % THC (což by z něj dělalo u nás nelegální výrobek). 

Zaujalo tě HHC a HHC-P? U nás si můžeš HHC produkty zakoupit zde.

Používáme ověření věku Adulto