Doprava zdarma od 2999 Kč

Co to je HHC a poskytuje nějaké výhody?

HHC ( neboli Hexahydrocannabinol)  je v České republice ještě poměrně neznámý kanabinoid, který se získává z rostlin konopí, jako celá řada dalších zdraví prospěšných látek. Účinky HHC jsou velmi podobné účinkům THC, jako jsou pocity euforie, zvýšená tepová frekvence a zlepšení nálady. Někteří uživatelé HHC popisují jeho účinky spíše jako relaxační než stimulační, ale vždy záleží na podaném množství a dalších faktorech daného jedince. Pojďmě se společně podívat jaké další benefity nám HHC může přinést.

 

Z čeho se HHC vyrábí ?

HHC se přirozeně vyskytuje v semenech technického a CBD konopí a také v pylu těchto rostlin. V této přírodní formě je zcela legální a může se využívat k dalšímu zpracování ve formě všemožných produktů. Jako jsou liquidy do vapovacích per a vaporizérůolejů, gumových bonbonů.

 

Screen Shot 2022-03-14 at 12.02.05 PM copy

HHC gumové bonbóny Califarms - Novinka 

 

Jaký je rozdíl mezi THC A HHC ?

Přestože se v dnešním článku zaměříme primárně na rozdíly mezi těmito dvěma látkami, je potřeba zmínit, že do určité míry toho mají hodně společného, jako jsou pocity euforie, zvýšená tepová frekvence a zlepšení nálady

Spotřebitelé i vědci pozorují, že HHC vyvolává méně silné a psychoaktivní účinky než THC.

 

Jaké jsou benefity HHC ?

HHC se aktivně váže na přirozené endokanabinoidní receptory těla.

Jak asi napovídá vzrůstající popularita přípravků s obsahem HHC, má tato látka na lidské tělo celou řadu pozitivních účinků. 

Protože je HHC tak podobné THC, může sice nabízet mnoho pozitivních účinků, ale zatím nám chybí dostatek potřebných studií, abychom byli schopni všechny účinky potvrdit. Jedna studie o HHC na potkanech naznačila, že má pozoruhodné účinky proti bolesti, ale k posouzení plného potenciálu HHC jsou potřeba ještě další výzkumy.

 

Nedostatek vědeckých důkazů znamená, že zjevné přínosy a účinky kanabinoidu HHC jsou především neoficiální. Ti, kteří ho užívají, tvrdí, že účinky HHC jsou podobné účinkům THC:

 

  • Tlumení nevolnosti
  • Úleva při chronických zánětlivých onemocnění
  • Zlepšení kvality spánku
  • Usnadnění usínání
  • Terapie úzkostí a depresivních nálad
  • Snížení akutní i chronické bolesti 

 

 Jak jsme již zjistili, je HHC z 80 % stejné jako THC, a proto by jsme přistupovat k HHC s opatrností. Abyste zjistili, jak působí na vaše tělo a mysl, zkuste zpočátku malé množství HHC (3 - 5 mg). Opět platí, že každý člověk je jiný a může kanabinoidy vnímat jinak.

 

 

Je HHC legální ?

 I když se vede okolo legálnosti HHC řada diskuzí, v ČR neexistuje zákon, který by tento kanabinoid zakazoval.

Doporučujeme vám si vždy prověřit výrobce a prodejce, který HHC produkty nabízí. V opačném případě používejte tyto produkty jen na vlastní nebezpečí.

Pokud máte rádi to, co nabízí THC, je HHC skvělou náhradní legální alternativou.

IMG_6658 copy

HHC Califarms - nejkvalitnější extrakt na trhu  

 

Úkáže se HHC na testu ?

Neexistuje žádný jasný důkaz o tom, že by se HHC neobjevilo na drogovém testu na marihuanu.  Proto je možné jej libovolně používat. Každý by měl být zodpovědný za to pokud usedne za volant.

 

 

Podívejte se na naše HHC produkty a vyberte si podle toho, co Vám nejvíce vyhovuje !

Používáme ověření věku Adulto