ROZVOZ OBJEDNÁVEK PO PRAZE NAD 1499 KČ ZDARMA

Ektor ovládne O2 arenu a my u toho nebudeme chybět! Chystáme novinky a bude to velký!

Nejen, že nám Ektorovy songy často buší do repráků, ale pravidelně otřásají základy klubů od Roxy až po Forum Karlín. Takže když jsme zjistili, že se tenhle český král rapu chystá „zbořit“ pražskou O2 Arenu, bylo jasné, že my u toho rozhodně chybět nebudeme! Chceš vědět, kdy to všechno vypukne a co za novinky z toho kápne pro tebe? Tak se nenech rušit a pokračuj ve čtení, něco se totiž chystá!



Smysluplná tvorba nás baví. Když to má dobrou myšlenku, je v tom upřímnost a taky poctivá práce, jdeme si za tím. V CaliFarms jsme vizionáři a jsme na to hrdí. A myslíme, že tohle máme s Ektorem dost společný. Ektorova tvorba je neskutečně autentická. Má nezaměnitelný styl, který poznáš hned, co ti začnou beaty bušit do sluchátek. Tenhle king českého rapu ví, co chce říct a nebojí se čeřit vody. I proto nás tak baví. Vidíme v tom totiž kus sebe. I proto vznikla před několika měsíci první limitovaná edice produktů, ke kterým nás inspirovala jeho hudba. 

 

Na českou rapovou scénu vstoupil Ektor bez zaváhání a hned se stal pro spoustu lidí průkopníkem. A právě jeho odhodlání a nadšení pro hudbu ho hodilo na zasloužený piedestal jako jednoho z nejuznávanějších (a zároveň často nejkontroverznějších) rapperů v Česku. 

 

Jeho tvorba vždycky rezonovala s publikem – od undergroundu až po komerční úspěchy. Průlom ale přišel až s hity jako Loket z vokna, Jak jinak, Kancelář, nebo Emoce na emoce. Cesta ze sídliště k tomu, co má teď, prý nebyla jednoduchá a kolikrát to byl život za hranou. Podle nás ale Ektor svou hudbou neustále dokazuje, že umí lidi propojit, ať už jsou jejich životní příběhy jakékoli. 

 

A proč s tebou tohle sdílíme? Ektor totiž jako první sólo rapper v historii v příštím roce naskočí na legendární stage O2 Areny a my u toho nebudeme chybět! 

Už teď víme, že to bude velký! 

 

Takže si do kalendáře zapiš: 25. října 2024, Ektor, O2 arena! Lístky už jsou v předprodeji, takže moc dlouho neváhej. Tahle show nenechá nikoho v klidu. Chceš lupeny zadarmo? Brzy pro tebe připravíme soutěž, ve které je můžeš vyhrát. Tak nás nezapomeň sledovat na sítích.

 

To není hra. Stojíme si za každým slovem. 

 

Ektor tě na koncertě provede napříč svou hudební historií. Od Airon Meidan přes trilogii Detektor až po jeho nejnovější videosingly, které mají koule i duši.

 

PS: Kdo nás tam najde, ať nám napíše 

 

A nebude tam sám. V O2 aréně zazní jeho nejzásadnější bangery v doprovodu speciálních hostů, kteří byli v jeho tvorbě klíčoví.

 

Nám už bylo od začátku jasné, že tenhle koncert si prostě nenecháme ujít. A protože z naší poslední spolupráce vznikly neuvěřitelný skvosty a baví nás to, připravujeme další velkou pecku. Dokud nebudou jasné všechny detaily, tak o tom zatím nemůžeme mluvit. Už teď ti ale můžeme slíbit, že to bude velký. Dokonale propracovaný a plný toho nejkvalitnějšího konopí! Tak, jak to máme v CaliFarms ve zvyku.

 

Jméno je totiž alfa omega, však to znáš. 

 

Nechce se ti čekat? Tak si  zatím můžeš potěžkat v ruce naši vytuněnou limitku no.1

Používáme ověření věku Adulto