Objednávky s HHCP cartridge odesíláme od 24.4.2024

Co je to HHC-O: a jaké jsou jeho účinky ?

V posledních několika letech došlo v konopném průmyslu k fenomenálnímu pokroku, který se točí kolem psychoaktivních kanabinoidů, jako je například HHC-O.

 

Zatímco ještě před deseti lety jsme považovali CBD (kanabidiol) za jedinou hodnotnou část rostliny konopí, nyní víme, že existuje řada kanabinoidů, které nás všechny dokážou uspokojit svými jedinečnými účinky. včetně HHC-O.

 

Jedním z nejzajímavějších nových kanabinoidů současnosti je HHC-O (HHC-O-acetát). Derivát HHC (hexahydrocannabinol), produkty HHC-O slibují silnější účinky, než jejich předchůdci a mnozí říkají, že se opravdu cítí přesně jako po THC (delta-9-tetrahydrokanabinol nebo Δ- 9-tetrahydrokanabinol), což je velká část jeho masivní přitažlivosti a rostoucí poptávky.

 

 

CO je to HHC-O ?

HHC-O je nedávno objevený kanabinoid s psychoaktivními vlastnostmi. Ale, to už jsme zmínili.

Zaměřme se na podivné „O“, které má na konci svého jména. To znamená, že se jedná o novou verzi kanabinoidu HHC. Je to jako to, co se stane s THC-O. Výrobci berou HHC a přidávají do něj acetát.Tento postup mění molekulu HHC a vytváří mnohem silnější účinky.

 

Jak HHC-O působí ?

Důvod, proč produkty delta-9 THC a HHC/HHC-O mají tak podobné účinky, je ten, že se zdá, že jsou zpracovávány endokanabinoidním systémem těla (ECS) stejným způsobem. To znamená, že kanabinoidy pracují se stejnými kanabinoidními receptory v nervovém systému, které spouštějí intoxikaci, a také absorbují velmi podobnou rychlostí.

 

 

Jaké má HHC-o účinky a je psychoaktivní ?

Každý, kdo má zkušenosti s THC, samozřejmě ví, že v konečném důsledku mohou být účinky u každého mírně odlišné. Ale celkově je pocit euforie  silnější než delta-8 THC

HHC-O uvolňuje vaše tělo a mysl a zároveň snižuje bolest a stres. Úzkost a mírné bolesti zmizí, takže budete mít větší kontrolu nad svým tělem a emocemi.Nejprve se vaše svaly uvolní a vaše mysl je v klidu.Můžete se cítit hovornější a blaženější. Je důležité zdůraznit, že mnoho účinků, které pociťujete, bude záviset na produktu a dodavatelech. 

 

Co dalšího umí HHC-O ?

HHC-O-acetát, stejně jako hexahydrokanabinol, je na trhu extrémně nový. To znamená, že výzkumníci neměli dostatek času analyzovat tyto kanabinoidy a objevit jejich další účinky, jako například s CBD, delta-9 THC a dokonce delta-8 THC. V zásadě se nemůžeme odvolávat na žádné studie, které by se zabývaly nepsychoaktivními účinky HHC-O.

 

Nicméně lidé, kteří skutečně vyzkoušeli kanabinoid, nám poskytli určitý náhled. Není divu, že se zdá, že HHC-O a HHC přináší podobné účinky jako delta-9 a. Mnoho lidí mluví o tom, jak jim produkty HHC-O pomáhají s fyzickým nepohodlím, problémy s chutí k jídlu, nevolností, nerovnováhou nálady, spánkem a dalšími.

Opět platí, že každý je jiný a na každého kanabinoid může působit jinak. Ale sečteno a podtrženo, pokud máte rádi to, co THC nabízí, HHC-O je skvělou náhradou.

 

Obsahuje Konopí HHC-O ?

Konopí obsahuje HHC. Přesto je přítomen ve velmi nízkých koncentracích, takže výrobci berou to, co mohou vzít z rostliny, a přeměňují to na HHC-O. Proto výroba HHC-O je umělá.

 

Je HHC-O v evropě legální ?

Jak jsme uvedli výše, HHC-O je často prohlašován za legální alternativu k THC. Ačkoli to v některých oblastech platí, existují státy, kde je nelegální.

Takže HHC-O je  technicky legální v Evropě a na mnoha dalších místech ve světě.To se však může časem změnit, proto se vždy ujistěte apravidelně kontrolujete místní zákony.

 

Kde můžu zakoupit produkty z HHC-O ? 

Můžete se zkusit zeptat svého dodavatele konopných extraktů. Napište nám na info@califarms.cz 

Používáme ověření věku Adulto