Objednávky s HHCP cartridge odesíláme od 24.4.2024

Co je to HHC-P kannabinoid a jaké jsou jeho účinky ?

POKUD JSTE UŽ SLYŠELI O HHC A HHC-O, JE ČAS, ABYSTE ZJISTILI NĚCO O HHC-P.

 

HHC-P je kanabinoid, který se nachází v rostlině konopí. Je to jeden z nejnovějších kannabinoidů, celým názvem hexahydrocannabiphorol (HHC-P).

HHC-P je tak trochu kříženec mezi populárním HHC (hexahydrocannabinol) a tetrahydrocannabiforol (THC-P)

Je podobný jiným kanabinoidům, jako je THC a CBD, ale má trochu jiné účinky na tělo. HHC-P je známý pro své protizánětlivé a analgetické (zmírňující) vlastnosti. Je také zkoumán pro svůj potenciál jako pomoc při léčbě úzkosti a deprese.

 

Je známo, že kanabinoid HHC-P má řadu účinků, včetně:

 

Zvýšené chuti k jídlu:

Je známo, že kanabinoid HHC-P zvyšuje chuť k jídlu, což může být prospěšné pro ty, kteří se snaží přibrat na váze.

Zvýšené energie:

Je také známo, že kanabinoid HHC-P zvyšuje hladinu energie, což může být užitečné pro ty, kteří potřebují dodat energii.

Ulevuje od bolesti:

Kanabinoid HHC-P poskytuje úlevu od bolesti, což může být užitečné pro ty, kteří trpí chronickou bolestí nebo jinými zdravotními problémy.

Problémy s úzkostíi:

Může být užitečné pro ty, kteří trpí úzkostnými poruchami.

Protizánětlivé:

Je známo, že kanabinoid HHC-P má protizánětlivé účinky, což může být užitečné pro ty, kteří trpí zánětlivými stavy.

 

Je HHC-P psychoaktivní ?

Protože se o hexahydrokanabiforolu máme stále co učit, víme, že díky jeho psychoaktivním vlastnostem je již extrémně populární.

Lidé popisují silnější pocit euforie, než jaký kdy zažili s jakýmkoli jiným kanabinoidem. Také je potenciálně velmi dlouhotrvající.

Kromě pocitu euforie, který uživatelé uvádějí silnější, může být intenzivně relaxační a skvělý pro uvolnění fyzického napětí.

 

Objeví se HHC-P v testu na drogy?

Technicky pro tuto otázku neexistuje žádný pevný důkaz.

Protože HHC-P konkrétně není THC , neexistuje tedy žádný důkaz, že se HHC-P objeví při standardním testu na drogy.

Buďte si jisti, že většina testů na drogy hledá přítomnost THC, ale i dalších látek. Na trhu není žádný test na kanabinoid HHC. Celospektrální produkty však mohou stále obsahovat THC. V tomto případě byste riskovali, že budete mít test pozitivní. Ujistěte se, že jde o Broad Spectrum Produkty.

 

JE HHC-P SYNTETICKÝ?

Ano, hexahydrocannabiforol je syntetický kanabinoid, který byl vytvořen v laboratoři profesionálním vědcem. HHC-P v přírodě neexistuje a musí být syntetizován v laboratoři. Můžete vidět, proč je také důležité mít skutečný přehled o těchto laboratořích třetích stran, které jsou pro naše odvětví vyžadovány, abychom mohli měřit, co je v uvedené v konopných produktech, které si kupujete.

 

Je HHC-P legální ?

HHC-P je technicky legální kanabinoid, protože neobsahuje delta-9 ani delta-8. Navíc HHC není srovnatelné s THC.

Před tím, než  HHC-P zakoupíte, měli byste vždy zkontrolovat státní legislativu, protože zákony o konopí jsou náchylné k neočekávaným změnám.

 

 

S HHC se na trhu roztrhl doslova pytel, takže výběr nejlepší značky HHC může být obtížný.

Když na Googlu vyhledáte značky HHC, pravděpodobně obdržíte stovky výsledků, jak tedy zkrátit seznam?

 

Zdroj konopí

Vědět, kde společnost získává konopí, je zásadní. Špičkové společnosti využívají místně pěstované konopí na rozdíl od dovážených odrůd.

Nejlepší konopné firmy vyrábějí své produkty s vysoce účinným extraktem z konopí pomocí bezpečných extrakčních postupů schválených FDA.

 

Osvědčení o analýze

Je vhodné, abyste kupovali pouze produkty z konopí, které byly podrobeny nezávislému testování. Tím se ověří, že produkty HHC obsahují specifikované množství HHC a obsahují méně než 1 % THC. (v zákonné míře)

 

U nás můžete HHC produkty zakoupit zde.

Používáme ověření věku Adulto