Doprava zdarma od 2999 Kč

Odhal s námi účinky a benefity nově objeveného HHC-P

odhal účinky

Občas se člověku ze všech zkratek, které se v souvislosti s léčebným konopím používají, může pěkně zatočit hlava. Nejprve tady byl kanabidiol (CBD). Poté přišly o něco méně známé odnože, jako třeba kanabigerol (CBG) či kanabinol (CBN) a dál následovaly produkty na bázi HHC - o těchto třech se dočteš například v našem starším článku na blogu. No a teď, jako by to nestačilo, se na scéně objevil hexahydrokanabiphorol (HHC-P neboli HHCP). Než však tento nově objevený kanabinoid zavrhneš, dej nám šanci ti ho o něco více přiblížit. Možná tě nakonec překvapí, čeho je HHC-P skutečně schopný. Je totiž až nečekaně účinný.

 


⚠️ Hned na úvod si dovolíme malé varování.

 

Ať už jsi zapálený sběratel konopných produktů nebo chceš jen získat nové informace, měj prosím na paměti, že HHC-P je v „konopném světě“ opravdu velmi nový a zatím neexistuje žádný podrobný lékařský výzkum, který by vědecky dokazoval jakékoli informace. V našem odvětví se nicméně již shromáždilo pěkné množství komplexních údajů, díky kterým si můžeme udělat poněkud široký obrázek o tom, zda stojí za to HHC-P vyzkoušet, nebo ne. HHC-P udělalo na scéně legálního trhu s kanabinoidy už od svého začátku slušný rozruch - nabízí totiž silnější formu HHC, která je podle všeho srovnatelná s THC-P. Proto je dobré mít přehled o tom, jaké může mít výhody a na co by si naopak uživatel měl dát pozor, pokud jde o možné vedlejší účinky. 


 


Jaké jsou možné účinky a benefity HHC-P?

 

 

HHC-P je v podstatě hydrogenovaný THC-P. Že ti ta zkratka nic neříká? THC-P je považován za nejvíce omamný kanabinoid, který se přirozeně vyskytuje v konopí. HHC-P je jeho hydrogenovaná forma, přičemž podle dostupných informací je mnohem opojnější než samotné THC-P – pravděpodobně díky své hydrogenované struktuře, která zvyšuje jeho chemickou stabilitu pro lepší vstřebávání do těla.  Kromě toho je HHC-P údajně silně euforizující, což by měl mít s THC-P společné.

O potenciálních přínosech HHC-P toho zatím moc nevíme, protože (jak už jsme zmínili výše) dosud neproběhly podrobné lékařské výzkumy.  Prozatím tedy můžeme účinky pravděpodobně srovnávat s THC-P, protože oba kanabinoidy jsou si opravdu velmi podobné. Bude mezi ně s nejvyšší pravděpodobností patřit:

  • zlepšení nálady
  • zvýšení kvality spánku spánku
  • zmírnění bolesti
  • protizánětlivé účinky
  • zažehnání nevolnosti 

Protože HHC-P působí na receptory CB1 v lidské nervovém systému člověka mnohem silněji, než HHC, je dost oprávněné předpokládat, že i jeho výše zmíněné účinky budou mnohem silnější.

pexels-sharon-mccutcheon-3676962

Co víme na základě zkušeností zákazníků ze zahraničí? 

 

  

Podle referencí, zkušeností a dalších informací získaných od zahraničních uživatelů HHC-P, kteří už s ním mají jisté zkušenosti, si můžeme udělat dost dobrý obrázek o jeho účincích a odpovědět na pár nejpalčivějších otázek:

  • POMÁHÁ HHC-P ZLEPŠIT SPÁNEK? 

Na základě zahraničních zkušeností můžeme říci, že HHC-P dokáže pomoci se spánkem, pokud se užívá 30 minut až 1 hodinu před spaním. Může to být ve formě tinktury HHC-P nebo vape penu HHC-P. 

  • POMÁHÁ HHC-P PŘI BOLESTI?

Zákazníci se zmiňují o tom, že HHC-P při každodenním užívání skutečně pomáhá zmírňovat bolest. Účinky HHC-P trvají v průměru kolem 3 hodin. Pokud tedy trpíš například chronickou bolestí nebo jinými zdravotními problémy, určitě ti může ulevit od podobných obtíží. Ukazuje se, že HHC-P má také protizánětlivé účinky. Rozhodně tedy pomůže hlavně těm, kteří trpí zánětlivými stavy.

  • POMÁHÁ HHC-P PŘI ÚZKOSTI?

Na základě reakcí zákazníků lze konstatovat, že HHC-P pomáhá zlepšovat náladu a zvyšovat energii svých uživatelů. To může značně pomoci v boji proti úzkostem a podobným depresivním stavům.

 

HHC-P: Přidej tento jedinečný kanabinoid do své sbírky

 

 

 

Přestože jsme potenciál hexahydrokanabiphorolu (HHC-P) zatím jen „škrábli“ po povrchu, už teď můžeme tvrdit, že HHC-P vypadá neuvěřitelně slibně.  Na základě toho, co o tomto kanabinoidu zatím víme, se není čemu divit, že je HHC-P poslední dobou (nejen v zahraničí) tolik žádoucí. 

V CaliFarms se snažíme být vždy o krok napřed, a proto uvádíme na trh vlastní produkty s HHC-P! Jednorázové HHC-P vape peny s aktivními terpeny a rovnou ve 4 osvěžujících příchutích! 

budding-VPQ7Aruqdzo-unsplash

Jak se říká – co si zaseješ, to si sklidíš. A to platí i u našeho konopí. Jsme česká firma se sídlem v Kalifornii a díky tomu máme přímý dohled na všechny výrobní procesy. Jako vždy se proto můžeš 100% spolehnout na to, že je náš HHC-P plně laboratorně testován a jeho složení obsahuje pouze ty nejčerstvější a nejčistší ingredience. 

Se vší skromností proto můžeme tvrdit, že CaliFarms HHC-P je nejlepší přírodní extrakt na trhu – prostě dokonalý sběratelský kousek!

Používáme ověření věku Adulto